Salgskanaler

Salgskanaler

Vores fornemste opgave er, at sørge for at I får bookinger og at der er styr på dem!

Vi har aftaler med flere forskellige salgskanaler. Det betyder, at I nemt kan dele jeres virksomhed på fx. feline.dk, expedia.com, djurspakken.dk og booking.com - og flere er på vej.

Det bliver nemmere for jer at sikre, at der ikke sker dobbeltbookinger, da systemet automatisk opdaterer bookingerne - både hos dig og hos de andre salgskanaler. Bookingerne ryger direkte ind i administrationsmodulet, så I hele tiden har det store overblik.

Få online bookingssystem så jeres gæster kan booke direkte på jeres hjemmeside. Her kan de let og enkelt vælge ud fra deres kriterier i forhold til fx. enhedstype, antal personer m.m.

Ved at være synlig på en bred vifte af salgskanaler, forbedrer I jeres muligheder for en optimal belægning. Det koster, som udgangspunkt, ikke jer noget at være synlig på disse kanaler, men når der bliver booket via salgskanalerne, koster det oftest i mellem 10-20% pr. booking. Dette er et gebyr, vi desværre ikke har indflydelse på.


Aftaler

Det er meget overskueligt indgå aftale med de salgskanaler, som I ønsker at gøre brug af uanset om I allerede har en aftale eller skal oprettes fra ny.

Udlejningsenheder

Når først jeres enheder er lagt ind i vores bookingssystem - kan oplysninger, priser, billeder m.m. overføres direkte til salgskanalen og opdateres ligeledes hvis I laver ændringer.

Booking

Bookingssystemet holder selv øje med, hvor dine værelser bliver solgt, så din kalender altid er opdateret og der ikke forekommer dobbeltbookinger.

Allotment

Vores system gør det muligt for os at sætte nogle parametre op efter jeres ønsker. De hjælper jer med at prioritere hvilken salgskanal der skal benyttes som 1. prioritet og hvornår jeres enheder skal frigives til prioritet 2, 3 og 4.